GRATIS WEBINAR:
​​​​​​​Motorische ontwikkeling, spelen en speelgoed bij baby's van 0 tot 6 maanden

16-09-2024 om 20u - replay 2 dagen te herbekijken

Schrijf je nu in! 

Je gegevens

Datum en tijd

maandag
16
september
20:00 CEST
Aanmelding bevestigen

GRATIS WEBINAR: Motorische ontwikkeling, spelen en speelgoed bij baby's van 0 tot 6 maanden
​​​​​​​
16-09-2024 om 20u

Tijdens dit webinar zullen we je alles vertellen over hoe je de motorische ontwikkeling van je baby kunt stimuleren door middel van spel en speelgoed.

Wij (Ellen en Ilona - kinderkinesisten) laten je zien welke soorten speelgoed het meest geschikt zijn voor baby's in de eerste zes maanden en welke activiteiten je kunt doen om de motorische ontwikkeling van je baby te ondersteunen. We zullen je ook tips geven over hoe je samen met je baby kan spelen.

Daarnaast leren we je over de verschillende mijlpalen die je baby in de eerste zes maanden van zijn leven zal doorlopen en hoe je als ouder deze mijlpalen kunt herkennen en ondersteunen.

Voor wie is dit webinar?
Dit webinar is voor ouders. Onthaalouders, verzorgers, osteopaten en andere professionals zijn zeker ook welkom maar dit is geen webinar specifiek gericht op professionals. Extra facturen zullen ook niet opgemaakt worden.

Kun je er niet live bij zijn?
Geen probleem! Je ontvangt een replay 4u na de start van het webinar en hebt 48 uur toegang. Je kan de replay van het webinar dus bekijken tot 18 september 2024 om 20u!


Presentatie door
Ellen Damiaans en Ilona Nijssen

Duur
Ongeveer 2 uur